Nem vitatom a doktor úr szakértelmét. De amit a napokban ott járva tapasztaltam, az most is felháborít. Hogy a mindössze 3 órás rendelési időben, amikor időpont nélküli betegekkel van tele a váró, miért kell még bezsúfolni az időpontra érkező ivartalanításokat is? Hogy emiatt várakoztatott egy súlyosan szívbeteg kutyát több mint másfél órán át, majd mikor jeleztem, hogy a kutya már rosszul van, megértően beengedett még egy macskát ivartalanítani. A vizsgálat, és ellátás után a kutyusom hazaérve meghalt. Ebben nagy szerepe volt a hosszú várakozás miatt elkésett gyógyszernek, annak, hogy ebben a másfél órában az állat nem ivott a feszültség miatt, és a beadott nagy adag vízhajtónak együtt véve.A kutyám odafelé menet egészen jól volt még. Értem, hogy sok pénzt azok hoznak, akik még sokáig járnak oda, nem egy haldokló állat. De azért talán megfontolnám, hogy a műtéteket és az ambuláns ellátásokat időben valahogy külön kezeljem. Mert ez számomra embertelen volt így. Nem ajánlom senkinek, hogy sürgős esettel keresse fel a rendelőt.
vannak fenntartásaim...
Ádám Andrea | 2025.02.13